4606207

JOJKA SÖKER AFFÄRSDRIVNA INTRAPRENÖRER

Vill du vara med och skapa i ett snabbväxande företag tillsammans med erfarna entreprenörer i Stockholms hetaste Techmiljö? Då kan tjänsten som ”Intraprenör” på Jojka vara nästa steg i karriären för dig. 

Om företaget
Jojkas vision är att utveckla marknadens ledande SaaS-plattform för SMS och mailkommunikation med fokus på den nordiska marknaden. Plattformen skapar möjlighet att förbättra kundupplevelsen och öka försäljningen genom att styra och digitalisera kundresan inom segmenten e-handel samt hotell- och upplevelseindustrin. Bolaget är noterat på Spotlight Market och har idag cirka 850 aktieägare. För att fortsätta tillväxtresan söker bolaget nu dig/er med en stark vilja att vilja vara med och utveckla Jojka till nästa steg. 

Om rollen som intraprenör
Kanske har du alltid drömt om att starta eget och ser dig själv mer som entreprenör än anställd, men inte vågat eller kunnat ta steget ännu?  Här får du allt som har med entreprenörskap att göra, där din egna insats, vilja och driv kommer vara avgörande för din och bolagets utveckling. Vi ser gärna att du har någon form av tidigare erfarenhet från försäljning inom B2B, men det viktigaste är att du har viljan att lyckas och att du är intresserad av och brinner för att skapa affärer och få vara med och utveckla ett bolag mot högre höjder. Fokus i tjänsten kommer vara  sälj och det är du som ska bli vår spjutspets inom detta område. Vi förväntar oss därmed att du har en hög tro på dig själv och en kreativ förmåga  att kunna ta dig från skrivbordet ut till kund med hög frekvens och komma till avslut.  För att lyckas  kommer du dessutom att behöva bli duktig på vår och andras produkter. Lyckas du, så lyckas vi. Det ligger därmed i vårt intresse att skapa förutsättningar för din framgång. I utbyte för dina insatser och att du lyckas kommer du få stor insyn i att driva bolag och få vänner för livet som kommer stötta dig i vått och torrt.

Vad är fokus för rollen som ”intraprenör”

 • Att växa Jojkas affär genom att driva försäljning från mötesbokning till avslut
 • Löpande säkerställa kundnöjdheten
 • Bygga långsiktigt hållbara kundrelationer
 • Vara med och aktivt utveckla Jojka som bolag och dess tjänsteutbud

Vem du är

 • Du har tydliga entreprenöriella egenskaper 
 • Ödmjuk med ett starkt driv att utvecklas och uppnå högt ställda mål
 • Fylld med positiv energi som smittar av sig på kollegor och kunder
 • Orädd och uthållig 
 • Trivs med att vara en del av ett litet team och har en förmåga att själv hitta din inre motivation
 • Vana att jobba i Officepaketet, CRM och andra digitala verktyg som stödjer försäljningsarbetet
 • Ställer upp på Jojkas värderingar Engagemang, Nyfikenhet, Ansvar och Glädje

Erbjudande

Du erbjuds en konkurrenskraftig lön och mycket goda utvecklingsmöjligheter. För rätt person finns även möjlighet att bli bolagets försäljningschef. Du kommer få all utbildning som krävs för att lyckas och får även tillgång till en extern coach för att du ska få dom bästa förutsättningarna att lyckas. Bolaget sitter i innovativa lokaler på Epicenter i Stockholms hetaste techmiljö.

Ansök 
Skicka ett kort brev om dig själv till markus.fagerlund@jojka.com om varför du tror att just du kan bli Jojkas nästa stjärna eller kontakta Markus Fagerlund på telefon 0730-277450 direkt för mer information om tjänsten. 

HÄR KAN DU LÄSA MER OM JOJKA
Teamtailor

Career site by Teamtailor